Sammlung Ikonen Orthodox

Sammlung Ikonen Orthodox. In de orthodoxe kerk daarentegen werd de schilder gebonden aan vaste regels, omdat men de religieuze kunst, in het bijzonder de iconen, beschouwde als een wezenlijk deel van het mysterie van de kerk. Volledig god en volledig mens.

Aclk Sa L Ai Dchcsewi5nqrnprb0ahwvzcgkhtomaseyababggjxdq Sig Aod64 2q Reej7ggre Ai1tefukgcyylha Adurl Ctype 5

Vorgestellt Aclk Sa L Ai Dchcsewi5nqrnprb0ahwvzcgkhtomaseyababggjxdq Sig Aod64 2q Reej7ggre Ai1tefukgcyylha Adurl Ctype 5

Zolang de kerk bestaat wordt hij dan ook al afgebeeld. Omdat hij zich zo openbaarde kan hij afgebeeld kan worden. Zó heeft hij zich geopenbaard.

Volledig god en volledig mens.

De iconen in de griekse kerk iconen zijn op hout geschilderde afbeeldingen van christus, de moeders gods, heiligen, van taferelen uit het oude en het nieuwe testament. Volledig god en volledig mens. Door de zonde wordt deze ikoon beschadigd. Zolang de kerk bestaat wordt hij dan ook al afgebeeld. Zó heeft hij zich geopenbaard. Op planken, op muren, op metaal en papier. Daar komt geen menselijke fantasie of menselijke mode aan te pas.

Aclk Sa L Ai Dchcsewi5nqrnprb0ahwvzcgkhtomaseyababggjxdq Sig Aod64 2q Reej7ggre Ai1tefukgcyylha Adurl Ctype 5

Bekijk onze griekse orthodoxe iconen selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze religieuze huis & inrichting shops. Door de zonde wordt deze ikoon beschadigd. Iconen zijn voor de orthodoxe gelovige echter meer... Daar komt geen menselijke fantasie of menselijke mode aan te pas.